Raideliikenteen jälkiraivauspalvelu

Palotekninen suunnittelu ja asiantuntijapalvelu sampelilta
Suunnittelupalvelut

Sampel Rail Oy on sopinut Väyläviraston kanssa raideliikenteen jälkiraivauspalvelun toteuttamisesta 16.9.2021 alkaen. Sopimus kattaa palvelun tuottamisen valtakunnallisesti kolmesta Väyläviraston tukikohdasta Riihimäeltä, Kouvolasta sekä Oulusta. Sampel Rail Oy henkilöstö tuottaa raideliikenteen jälkiraivauspalvelua Väylävirastolle ja toimimme Railway Rescue nimellä.

Väyläviraston raideliikenteen jälkiraivauspalvelu huolehtii valtion rautatieverkostolla rautatiekaluston raivaamisesta suistuman, onnettomuuden tai muun vastaavan tapahtuman jälkeen. Raideliikenteen jälkiraivauspalvelu vastaa kaluston raivaamiseen tarvittavan mahdollisen erityis- ja lisäkaluston tilaamisesta sekä varsinaisen raivaustoiminnan ohjaamisesta tapahtuman ajan. Raideliikenteen jälkiraivauspalvelu huolehtii myös tarvittavan virka-avun sekä asiantuntija-avun antamisesta eri turvallisuusviranomaisille sekä vaarallisten aineiden torjunnasta valtion rataverkolla ja tarvittaessa myös yksityisraiteilla yhteistyössä pelastusviranomaisen kanssa.

Sampel Rail Oy vastaa myös raideliikenteen palontorjuntajärjestelmien käytön, sekä näiden järjestelmien ylläpidosta ja testaamisesta. Rautatietunneleiden pelastustoimintaan organisaatiolla on hyvä toimintavalmius erityisesti laitteistojen asiantuntemuksen osalta. Henkilöstö osallistuu säännöllisesti yhteisharjoituksiin pelastustoimen kanssa.

Raideliikenteen jälkiraivauspalvelun toiminnalla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Tavanomaisia raivaus- ja pelastuspalvelua vaativia onnettomuuksia rataverkolla ovat esimerkiksi suistumiset, törmäykset, tulipalot tai sääilmiöiden aiheuttamat ongelmat.

Asiantuntijoiden yhteystiedot
Yhteystiedot

Savunpoistosuunnitelu
suunnitelu
Savunpoistosuunnitelu
Savunpoistosuunnitelu
Savunpoistosuunnitelu
Savunpoistosuunnitelu
Savunpoistosuunnitelu

Sampel Oy

Sampel Oy toimii tehokkaasti koko valtakunnan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Meillä on vankka kokemus koko Suomen alueelta.

Ota yhteyttä niin tehdään Teidän tarpeitanne vastaava suunnitelma!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.