Tietoa meistä

Sampel Oy tarjoaa laadukasta, määräysten sekä ohjeiden täyttävää suunnittelupalveluja. Suunnittelemme muun muassa rakennusten paloturvallisuusratkaisuja ja laadimme räjähdyssuojausasiakirjoja (ATEX-asiakirja).

Kattava kokemus

Sampel Oy:n henkilöstöllä on laaja kokemus pelastustoimesta, onnettomuuksien ennaltaehkäisystä sekä uudis- ja korjausrakentamisen paloteknisestä suunnittelusta. Sampel Oy tarjoaa uudis- ja korjausrakentamiseen paloteknistä konsultointia ja suunnitelmien laadintaa.

Meille töihin?

Rekrytointi

Koulutetut ja kokeneet asiantuntijat

Meillä on ajantasainen vaatimukset täyttävä koulutus sekä osaaminen. Pidämme ammattitaitoamme yllä ja tunnemme lakien ja asetusten vaatimukset, sekä osaamme soveltaa niitä järkevästi käytäntöön.

Yrittäjävetoinen tekemisen meininki

Vahvuutemme on joustavuus ja käytännönläheisyys. Keskustellessa kanssamme puhut todennäköisesti suunnittelun toteuttajan kanssa. Sinulla on aina suora kontakti asiantuntijaan.

Äly jolla laskemme kustannuksianne

Paloturvallisuussuunnittelijan aikainen osallistuminen mahdollistaa asioiden yhteen sovittamisen muiden suunnittelijoiden kanssa sekä ratkaisujen hyväksyttämisen viranomaisilla. Näin rakentamisesta saadaan kustannustehokkaampaa ja paras lopputulos.

450+
Hoidettua projektia ja tehtävää
88
Henkilöstö
2013
Perustettu

Kokemusta monesta

Olemme saaneet tarjota asiakkaillemme palveluitamme laajasti, mm: Palotekninen suunnitelma, Räjähdyssuojausasiakirja (ATEX-asiakirja / RSA), Erilliskonsultoinnit palo- ja räjähdysturvallisuuteen liittyen, Asiantuntijalausunto, Palokatkosuunnitelma, Savunpoistosuunnittelu, Poistumisharjoitus ja -suunnittelu, ATEX-koulutus, Väestönsuojan tiiveyskoe.

Sampel Oy:n toimintajärjestelmäsuunnittelutoimialan osalta on auditoitu kolmannen osapuolen toimesta. Toimintajärjestelmä vastaa laatustandardin SFS-EN ISO 9001 vaatimuksia, josta Sampel Oy:lle on myönnetty todistus.

Sampel Oy on saavuttanut AAA-luottoluokituksen. AAA-luottoluokitus on koko yrityspopulaatiossa melko harvinainen. Se kertoo yrityksen hyvistä valinnoista, henkilökunnan panostuksesta ja onnistumisesta. 

Sampel Oy on myös saanut kunniaosoitusta Kauppalehden Menestyjät 2021, 2022 ja 2023.

Arvot

Ihmisläheisyys

Asiakassuhde on aina ihmissuhde. Yhtiöiden kaiken toiminnan yhtenä lähtökohtana on ihmisten ja pelastushenkilöstön käytännön toimintatavat.

Turvallisuus

Asennoidutaan ammattimaisesti työtehtävien hoitamiseen. Turvallisuusajattelu on suunnittelumme ja työtehtäviemme tukipilari. Terveenä mennään ja tullaan töistä.

Luotettavuus

Asiakas ja viranomainen voi luottaa aina, että noudatamme voimassa olevia määräyksiä ja ohjeita sekä tuomme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille asiat aina rehellisesti esille. Päätöksissämme pyrimme aina kustannustehokkuuteen ja ruokkimaan innovatiivisuutta.

Tavoitteet ja visio

Sampel Yhtiöt on kehittynyt Yhtiöksi, joka pystyy hoitamaan ja vastaamaan isoista hankkeista. Tulevaisuuden tavoite on kehittää toimintaa edelleen ja saada jatkumoa isoihin hankkeisiin.

Sampel Yhtiöiden visiona on olla toimija, joka muistetaan hyvästä yhteistyöstä, käytännönläheisyyden ajattelusta ja laadukkaista palveluista. Haluamme olla valtakunnallisesti tunnettu ja merkittävä turvallisuusasiantuntijatoimija, paloturvallisuussuunnittelu- ja rautatiepuolella.

Sampel Oy yhteistyökumppaneita

Sampel Oy

Sampel Oy toimii tehokkaasti koko valtakunnan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Meillä on vankka kokemus koko Suomen alueelta.

Ota yhteyttä niin tehdään Teidän tarpeitanne vastaava suunnitelma!

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme pian asiaan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.