Tulityösuunnitelmat

Sampel Oy:ltä saatte tulityösuunnitelmat, kun yrityksessänne suoritetaan tulitöitä. Kirjallisessa tulityösuunnitelmassa perehdytään muun muassa yrityksen tuotannosta, toimitiloista, ympäristöstä johtuviin turvallisuus vaaratekijöihin. Näiden yrityksestä riippuvaisten vaaratekijöiden kartoituksen avulla voidaan määritellä tarvittavat turvatoimet tulitöiden suorittamiselle.

Tulityösuunnitelma on aina oltava vakuutuksen ottajalla ja tämän lisäksi on noudatettava FK suojeluohjetta sekä mahdollisia muita vakuutusyhtiön vakuutusehtoja. Tulityösuunnitelmalla varmistetaan osaltaan, että vahingon sattuessa korvauksen määrää ei vähennetä tai evätä.

Älkää epäröikö kysyä aiheesta meiltä lisää. Olkaa meihin yhteydessä viereisellä yhteydenottolomakkeella tai suoraan sähköpostilla, niin keskustellaan lisää teidän tarvitsemastanne tulityösuunnitelmasta.  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, dwg, jpg, gif, png, .
    Lataa liiteksi esim. pelastussuunnitelma, CAD-kuva, ATEX-asiakirja. Näin pääsemme nopeasti selville teidän kohteesta tai ongelmastanne. Tiedoston maksimikoko 20Mb.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.