Palokatkosuunnittelu

Sampel Oy laatii palokatkosuunnitelmat, jotka täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelmissa esitetyt määräykset ja ohjeet. Suunnittelua ohjaa voimassa oleva lainsäädäntö, tilaajan vaatimukset ja toiveet sekä palokatkotuotteiden ETA-arvioinnit.

Parhaan lopputuloksen paloturvallisuusratkaisuihin saadaan rakennuksissa, joissa paloturvallisuuteen liittyvät asiat huomioidaan jo rakennuksen alkusuunnitteluvaiheessa.

Palokatkosuunnittelijan aikainen osallistuminen mahdollistaa asioiden yhteen sovittamisen muiden suunnittelijoiden kanssa, kustannustehokkaimman ratkaisun löytämisen,  sekä ratkaisujen hyväksyttämisen viranomaisilla.  Selkeiden ja ajantasaisten suunnitelmien avulla palokatkot on myös helppo toteuttaa työmaalla. Näin rakentamisesta saadaan kustannustehokkaampaa.

Sampel Oy:n palokatkosuunnittelu sisältää:

  • Osallistumisen suunnittelukokouksiin
  • Konsultointia suunnittelun edetessä
  • Kirjallisen selvityksen hankkeen palokatkosuunnittelusta ottaen huomioon jokaisen kohteen erityispiirteet. Palokatkosuunnittelu tehdään aina kohdekohtaisesti.
  • Yksittäisten palokatkojen esittäminen selkeästi piirustuksissa sijaintikartastoin sekä detaljikuvin

Tiedämme, että rakennushanke on muuttuva ja vaiheittain tarkentuva prosessi. Siksi olemmekin mielellään mukana koko hankkeen ajan aina loppukatselmuksiin asti.

  • Oli kohteenne uudisrakennus tai saneerauskohde olkaa hyvä ja kysykää meiltä kilpailunkykyinen tarjous viereisellä yhteydenottolomakkeella. Voitte olla meihin yhteydessä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimella.


  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, dwg, jpg, gif, png, .
    Lataa liiteksi esim. pelastussuunnitelma, CAD-kuva, ATEX-asiakirja. Näin pääsemme nopeasti selville teidän kohteesta tai ongelmastanne. Tiedoston maksimikoko 20Mb.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.