ATEX-koulutukset

Sampel Oy tarjoaa yrityksille räjähdyssuojausasiakirjojen (ATEX-asiakirjojen/RSA) laatimisen lisäksi myös aiheeseen liittyvää koulutusta. Direktiivien, määräysten ja voimassa olevien standardien mukaisesti laadittu ATEX-asiakirja on hyödytön työpaikoilla, jos työnantaja ei kouluta asiakirjan sisältöä työntekijöille.ex

Sampel Oy:n tarjoama koulutus laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja koulutuksen painopiste on työntekijöiden työskentely-ympäristö ja niissä toteutetut räjähdyssuojaustoimenpiteet. Näin varmistetaan, että jokainen koulutuksen saanut työntekijä huomioi työskentely-ympäristössä olevat räjähdysvaaralliset tilat ja osaa toimia niiden vaatimalla tavalla.

Sampel Oy:n tarjoama ATEX-asiakirjan koulutus työntekijöille täyttää VNa:n (576/2003) asettamat vaatimukset työnantajalle. Kouluttajana toimii aina ATEX-vaatimuksiin perehtynyt ja pelastusalan ammattitutkinnon suorittanut henkilö.

Sampel Oy:ltä voitte saada kilpailukykyisen tarjouksen räjähdysvaaran kouluttamiseen henkilökunnalle lähettämällä viereisen yhteydenottolomakkeen. Voitte olla meihin yhteydessä myös suoraan sähköpostilla tai puhelimella.

Voitte ilmoittaa työntekijänne myös Sampel Oy:n järjestämiin avoimiin koulutustapahtumiin. Avoin koulutustapahtuma on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät ympäristössä, jossa voi muodostua räjähdysvaarallinen ilmaseos palavista kaasuista, nesteistä tai pölystä. Koulutus antaa henkilöille perustiedon ATEX-vaatimuksista. Näin henkilöt osaavat työskennellä turvallisemmin ympäristössä, jossa voi muodostua räjähdysvaarallinen ilmaseos ja perehtyä paremmin työpaikalle laadittuun ATEX-asiakirjaan.  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, dwg, jpg, gif, png, .
    Lataa liiteksi esim. pelastussuunnitelma, CAD-kuva, ATEX-asiakirja. Näin pääsemme nopeasti selville teidän kohteesta tai ongelmastanne. Tiedoston maksimikoko 20Mb.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.