Alkavat kurssit

Kaikkien koulutusten vastuuhenkilöinä toimivat pelastusalan ja terveydenhuollon ammattihenkilöt. Henkilöillä on yli 10 vuoden työkokemus pelastusalalta.

Koulutuksista voitte helposti kysyä lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toni.pekkonen@www.sampel.fi, soittamalla numeroon 040 154 1895 tai viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki koulutuksiin osallistuvat henkilöt ovat vakuutettuja vahinkojen varalta.

 


ATEX-koulutus

ex

SAMPEL OY JÄRJESTÄÄ ALERTUM OY:N KANSSA AVOIMIA ATEX-KOULUTUKSIA!

Koulutukseen pääsette ilmoittautumaan TÄSTÄ.

 

 

Seuraavat koulutukset:

torstai 11.5.2017 klo 8.00 – 16.00. Kutojantie 3, 4 krs, 02630 ESPOO Alertum koulutustilat.

 

Sampel Oy:n ATEX-koulutus sopii henkilöille, jotka työskentelevät ympäristössä, jossa voi muodostua räjähdysvaarallinen ilmaseos palavista kaasuista, nesteistä tai pölystä.

Koulutus on laadittu mahdollisimman käytännön läheiseksi! Koulutusta suositellaan etenkin työntekijöille, jotka esimerkiksi;

  • Joutuvat työskentelemään Ex-tiloissa (räjähdysvaarallinen tila kaasuista, höyryistä, pölyistä)
  • Valvovat ja myöntävät työlupia Ex-tiloihin
  • Vastaavat Ex-tilojen laitteiden hankinnasta

Koulutus antaa henkilöille perustiedon ATEX-vaatimuksista. Näin henkilöt osaavat työskennellä turvallisemmin Ex-tiloissa ja perehtyä paremmin työpaikalle tai työpisteeseen laadittuun ATEX-asiakirjaan.

Aiheina koulutuksessa on;

  • Säädösten koskettavuus ja velvollisuudet (Direktiivit 1999/92/EY, 94/9/EY, 2014/34/EU)
  • Määritelmät
  • Räjähdysvaarallisen ilmaseoksen muodostuminen (kaasu ja pöly) ja syttyminen
  • Tilaluokitus; Riskienarviointi ja Muodostuminen
  • Laitteiden valinta Ex-alueelle
  • Suojaustoimenpiteet (Organisatoriset ja Tekniset)
  • Ryhmätyö ja Tentti päivän aiheista

Ryhmätyön kautta saadaan käytännön läheistä tietoa kouluttajan vetämänä. Tentin aiheena on koulutuspäivänä läpikäydyt asiat ja siihen ei tarvitse valmistautua ennakkoon. Kaikki koulutukseen osallistujat saavat todistuksen, josta selviää koulutusaihe, osallistuja ja kouluttajan tiedot. Kouluttajana toimii ATEX-vaatimuksiin perehtynyt ja pelastusalan ammattitutkinnon (palopäällystö) suorittanut henkilö. Koulutuksen hintaan sisältyy kahvi / tee tarjoilu sekä lounas.

Lisätietoa ATEX:sta löydät suunnittelu– ja koulutuspalveluiden valikoiden alta.

 


Alkusammutuskoulutukset

Tällä hetkellä ei ole sovittuja avoimia Alkusammutuskoulutuksia.

Alkusammutuskoulutusten vastuuhenkilönä toimii pelastusalan ammattitutkinnon suorittanut henkilö, jolla on yli 10 vuoden työkokemus pelastusalalta. Opetus tapahtuu pienryhmissä (max. 10 hlö), jolla varmistetaan mahdollisimman tehokas ja miellyttävä oppimistapahtuma.

 

AS1-Kortti

Kaikki kurssin käyneet saavat  sovittaessa AS1-kortin ja Sammuta oikein-lehtisen. Lisätietoa kortista löydät painamalla TÄSTÄ.

Koulutuksesta voitte kysyä lisää viereisellä yhteydenottolomakkeella. Voitte saatte nopeasti meihin yhteyden myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toni.pekkonen@www.sampel.fi tai soittamalla numeroon 040 154 1895.

 


Hätäensiapukoulutukset

Tällä hetkellä ei ole sovittuja avoimia Hätäensiapukoulutuksia.

Hätäensiapukoulutusten vastuuhenkilöinä toimivat terveydenhuollon ammattihenkilöt, joilla on yli 10 vuoden työkokemus hätätilapotilaiden kohtaamisesta.

 

Hätäensiapukoulutuksen käynyt henkilö saa valmiuden toimia muun muassa seuraavissa onnettomuustilanteissa:

–   Tajuttomalle annettava ensiapu
–   Peruselvytys
–   Vierasesine hengitysteissä
–   Verenvuodon tyrehdyttäminen
–   Hälytysilmoitus 112

Koulutuksessa annetaan osallistujille teoria sekä käytännön opetusta. Opetus tapahtuu pienryhmissä (max. 10 hlö), jolla varmistetaan mahdollisimman tehokas ja miellyttävä oppimistapahtuma.

Koulutuksesta voitte kysyä lisää viereisellä yhteydenottolomakkeella. Voitte saatte nopeasti meihin yhteyden myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toni.pekkonen@www.sampel.fi tai soittamalla numeroon 040 154 1895.

 


Yleistä tietoa koulutuksissa

Sampel Oy järjestää myös ns. yksityisiä koulutuksia isommille työyhteisöille. Koulutuksista voitte olla myös yhteydessä viereisellä lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki yksityiskoulutukset suunnitellaan aina kohteen henkilökunnan taustat ja tarpeet huomioiden. Näin varmistamme mahdollisimman tehokkaan ja miellyttävän oppimistapahtuman.

Koulutusten järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Kaikista koulutuksiin liittyvistä muutoksista ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti.

 


lk_logoA-logo-2016-FIAA-logo-2017-FI